Известие

Collapse
No announcement yet.

Водна помпа - счупена ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Водна помпа - счупена ?

По какво се разбира, че водната помпа си отива? Вие ли трака ли?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Е така на ухо трудно се разбира,щот може да вие или трака нещо друго. Проблемите с водните помпи водят до течове на охладителна течност или прегряване. Иначе след смъкване на самата помпа се вижда дали има луфтове и разни паразитни шумове.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Разбрах . Едната ролка която опъва пистовия ремък се е счупила и днес се скъса и ремъка. Радост и щастие в къщи олекнах с 60 лв и утре ще си правя каляската. Дано да е само това.

Иначе от никаде нищо не тече. Засега.

Comment

смени ги и двете ролки оття жната е по нскъпа около 120 лв но е хубаво да се смени за да не ти направи бела на пътя.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

За оптяжна ролка ми взеха 30 пари. Казаха ми че с цялата обтяжка е 80. Пък другата е в ред. Сега няма пари като проимам ще я сменя и другата.

Comment

Е да де ама тя там пружината на оптечача омеква и се губи натяга така че като имаш възможност е добре да смениш оптегача и рпаразитната ролка.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Оф свърши тя не се сетих за това. Майстора ми спомена, че има щифт на обтегача и като сложа всичко да го погледна и застопоря.

Comment

Днес смених колелцето сложих ремъка и вече нито вие нито трака. С това виене съм минал 35000.

Comment

Working...
                X